hajatelmia

Finnair - toimenpiteitä vaaditaan lisäeläejupakassa

Ylimääräinen yhtiökokous Finnairissa kutsuttava koolle ja koko yhtiön hallitus erotettava. Vaihtoehtoisesti Suomen valtio myyköön koko omistuksensa yhtiössä. Täysi kummajainen koko omistusosuus lentoyhtiössä ollutkin.  Hyvin kalliiksi se on veronmaksajille tullutkin vuosien saatossa lisäpääomituksineen ja vaikkapa verrattuna vaihtoehtoiseen tuottoon valtion sijoitukselle. Suoria lentoja Brysseliin kyllä löytyy Suomesta ilman Finnairiakin joten mitään tarvetta omistukseen ei ole.

Uskomatonta mädänneisyyttä tämä lisäeläkejupakka on. Hyvät veljet kahmivat etuja toisilleen ja stoppia ei tule eikä ilmeisesti halutakaan vaikka tässäkin voisi valtio osoittaa kaapin paikan.

Finnair on syytä laittaa boikottiin niin kauan kuin toimenpiteitä asian tiimoilta tapahtuu. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Hannu Töyri

Uskoisin, että hyvinkin juuri tällaiset asiat ovat niitä jotka heikentävät äänestysaktiivisuuta. Keskustan kannatuksen laskujen takana voivat olla hyvinkin juuri tällaiset koplaukset, kun esim. juuri maaviljelijöinen asemaa on heikennetty jo vuosia.

Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

https://company.finnair.com/fi/finnair-yrityksena/...

tuossa hallituksen kokoonpano. Puheenjohtaja karvinen mainitsee tittelikseen hallitusammattilainen, joten hän lienee myös muualla junailemassa hyville veljille ja sisarille etuisuuksia työntekijöistä ja osakkeenomistajien eduista piittaamatta.

Kuten Ministeri Lintilä antoi ymmärtää Karvisen ura tuskin saa jatkoa Finnairissa.

Joutaisi sieltä nuo joo-miehet ja joo-naisetkin pois.

Vastaavaa skeidaa harjoitetaan eläkerahoilla eläkeyhtiöiden maksaessa ylisuuria kompensaatioita lakisääteisen eläkejärjestelmän pyörittämisestä. Ne on suoraan pois eläkkeistä.

Siksi jokaisen yrittäjän kannattaa maksaa vain minimi ja säästää eläke itse. On paljon tuottoisampaa jos ostaa esim. sijoitusasuntoja. Niistä rahoista ei ole kukaan nyysimässä 10% "hallinnointipalkkioita" eikä salkunhoidosta tarvitse maksaa itseään kipeäksi.

Toimituksen poiminnat